Πολιτική απορρήτου

Ταυτότητα: Abel farfán
C.I: 10642914
Τηλέφωνο: +593 5 2520890
Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: abelsotofarfan@gmail.com
Επικοινωνία: Abel Soto

Σκοποί – για ποιους σκοπούς επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας;

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ευρωπαϊκού Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων 2016/679, σας ενημερώνουμε ότι θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα που παρέχετε για:

  • Διαχειρίζεται τη σύναψη συμβάσεων παροχής υπηρεσιών μέσω της πλατφόρμας, καθώς και την αντίστοιχη τιμολόγηση και παράδοση.
  • Να αποστέλλει περιοδικά ανακοινώσεις σχετικά με υπηρεσίες, εκδηλώσεις και ειδήσεις που σχετίζονται με τις δραστηριότητες που πραγματοποιεί η Abel Farfán, με οποιοδήποτε μέσο (τηλέφωνο, ταχυδρομείο ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο), εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά ή ο χρήστης αντιτίθεται ή ανακαλεί τη συγκατάθεσή του.
  • Να αποστέλλει εμπορικές ή/και διαφημιστικές πληροφορίες που σχετίζονται με τον τομέα των συμβεβλημένων υπηρεσιών και την προστιθέμενη αξία για τους τελικούς χρήστες, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά ή ο χρήστης αντιτίθεται ή ανακαλεί τη συγκατάθεσή του.
  • Για τη συμμόρφωση με τις νομικά προβλεπόμενες υποχρεώσεις, καθώς και για την επαλήθευση της συμμόρφωσης με τις συμβατικές υποχρεώσεις, συμπεριλαμβανομένης της πρόληψης της απάτης.
  • Διαβίβαση δεδομένων σε οργανισμούς και αρχές, εφόσον απαιτείται σύμφωνα με νομικές και κανονιστικές διατάξεις.

Κατηγορίες δεδομένων – Ποια δεδομένα επεξεργαζόμαστε;

Βάσει των προαναφερθέντων σκοπών, η Churkis SEO διαχειρίζεται τις ακόλουθες κατηγορίες δεδομένων:

  • Προσδιορισμός δεδομένων
  • Μεταδεδομένα ηλεκτρονικών επικοινωνιών
  • Δεδομένα εμπορικών πληροφοριών. Σε περίπτωση που ο χρήστης παρέχει δεδομένα τρίτων, δηλώνει ότι έχει τη συγκατάθεσή τους και αναλαμβάνει να διαβιβάσει τις πληροφορίες που περιέχονται στην παρούσα ρήτρα, απαλλάσσοντας την Abel Farfán από κάθε σχετική ευθύνη.
  • Ωστόσο, η Abel Farfán θα είναι σε θέση να προβεί στις επαληθεύσεις για την εξακρίβωση αυτού του γεγονότος, υιοθετώντας τα αντίστοιχα μέτρα δέουσας επιμέλειας, σύμφωνα με τους κανονισμούς προστασίας δεδομένων.

Νομιμοποίηση – ποια είναι η νομιμοποίηση της επεξεργασίας των δεδομένων σας;

Η επεξεργασία των δεδομένων με σκοπό την αποστολή περιοδικών δελτίων (newslettering) σχετικά με υπηρεσίες, εκδηλώσεις και ειδήσεις που σχετίζονται με την επαγγελματική μας δραστηριότητα βασίζεται στη συγκατάθεση του υποκειμένου των δεδομένων, το οποίο έχει ζητήσει ρητά την πραγματοποίηση της εν λόγω επεξεργασίας, σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς.
Επιπλέον, η νομιμότητα για την επεξεργασία δεδομένων που σχετίζονται με προσφορές ή συνεργασίες βασίζεται στη συγκατάθεση του χρήστη που αποστέλλει τα δεδομένα του, την οποία μπορεί να ανακαλέσει ανά πάσα στιγμή, αν και αυτό μπορεί να επηρεάσει την πιθανή ομαλή επικοινωνία και την παρεμπόδιση των διαδικασιών που επιθυμεί να πραγματοποιήσει.
Τέλος, τα δεδομένα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη συμμόρφωση με τις νομικές υποχρεώσεις που ισχύουν για την Abel Farfán.

Περίοδος διατήρησης δεδομένων – Πόσο καιρό θα διατηρούμε τα δεδομένα σας;

Η Abel Farfán θα διατηρήσει τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών μόνο για το χρονικό διάστημα που είναι απαραίτητο για την εκτέλεση των σκοπών για τους οποίους συλλέχθηκαν, εφόσον δεν ανακαλέσει τις χορηγηθείσες συναινέσεις. Στη συνέχεια, εάν είναι απαραίτητο, θα διατηρήσει τις πληροφορίες αποκλεισμένες για τις νομικά καθορισμένες περιόδους.

Αποδέκτες Σε ποιους θα κοινοποιηθούν τα δεδομένα σας;

Πρόσβαση στα δεδομένα σας μπορούν να έχουν οι προμηθευτές που παρέχουν υπηρεσίες στην Abel Farfán, όπως υπηρεσίες φιλοξενίας, εργαλεία μάρκετινγκ και συστήματα περιεχομένου ή άλλοι επαγγελματίες, όταν η επικοινωνία αυτή απαιτείται από το νόμο ή για την εκτέλεση των υπηρεσιών που έχουν συναφθεί.

Η Abel Farfán έχει υπογράψει τις αντίστοιχες συμβάσεις ανάθεσης επεξεργασίας με καθέναν από τους προμηθευτές που παρέχουν υπηρεσίες στην Abel Farfán, με σκοπό να εγγυηθεί ότι οι εν λόγω προμηθευτές θα επεξεργάζονται τα δεδομένα σας σύμφωνα με τις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας.

Ενδέχεται επίσης να διαβιβαστούν στις κρατικές δυνάμεις ασφαλείας και τα σώματα σε περιπτώσεις όπου υπάρχει νομική υποχρέωση.

Τράπεζες και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, για την πληρωμή των υπηρεσιών.
Δημόσιες διοικήσεις με αρμοδιότητα στους τομείς δραστηριότητας, όταν αυτό προβλέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία.

Ασφάλεια πληροφοριών – Ποια μέτρα ασφαλείας εφαρμόζουμε για την προστασία των δεδομένων σας;

Προκειμένου να προστατεύσει τους διάφορους τύπους δεδομένων που αντικατοπτρίζονται στην παρούσα πολιτική απορρήτου, θα εφαρμόσει τα απαραίτητα τεχνικά μέτρα ασφαλείας για να αποτρέψει την απώλεια, τη χειραγώγηση, τη διάδοση ή την αλλοίωσή τους.

  • Κρυπτογράφηση των επικοινωνιών μεταξύ της συσκευής του χρήστη και των διακομιστών της Abel Farfán.
  • Κρυπτογράφηση των πληροφοριών στους διακομιστές της Abel Farfán.
  • Άλλα μέτρα που εμποδίζουν την πρόσβαση τρίτων στα δεδομένα του χρήστη.
  • Στις περιπτώσεις στις οποίες η Abel Farfán διαθέτει παρόχους υπηρεσιών για τη συντήρηση της πλατφόρμας που βρίσκονται εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι διεθνείς αυτές διαβιβάσεις έχουν ρυθμιστεί σύμφωνα με τη δέσμευση της Abel Farfán για την προστασία, την ακεραιότητα και την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

Δικαιώματα – Ποια είναι τα δικαιώματά σας όταν μας παρέχετε τα δεδομένα σας και πώς μπορείτε να τα ασκήσετε;

Έχετε το δικαίωμα να λάβετε επιβεβαίωση για το αν η Abel Farfán επεξεργάζεται ή όχι δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν.
Έχετε επίσης το δικαίωμα να έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα, καθώς και να ζητήσετε τη διόρθωση ανακριβών δεδομένων ή, κατά περίπτωση, να ζητήσετε τη διαγραφή τους, όταν, μεταξύ άλλων, τα δεδομένα δεν είναι πλέον απαραίτητα για τους σκοπούς για τους οποίους συλλέχθηκαν.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορείτε να ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων σας, οπότε θα τα διατηρήσουμε μόνο για την άσκηση ή την υπεράσπιση αξιώσεων.
Σε ορισμένες περιπτώσεις και για λόγους που σχετίζονται με την ιδιαίτερη κατάστασή σας, μπορείτε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας. Η Abel Farfán θα σταματήσει την επεξεργασία των δεδομένων, εκτός από επιτακτικούς νόμιμους λόγους ή την άσκηση ή υπεράσπιση πιθανών αξιώσεων.

Ομοίως, μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων, καθώς και να ανακαλέσετε τις συναινέσεις που έχετε δώσει ανά πάσα στιγμή, χωρίς να επηρεάζεται η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίζεται στη συγκατάθεση πριν από την ανάκλησή της.

Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα δικαιώματά σας, επικοινωνήστε με τη διεύθυνση abelsotofarfan@gmail.com.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να απευθύνετε τυχόν αξιώσεις που απορρέουν από την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων στην Ισπανική Υπηρεσία Προστασίας Δεδομένων και σε άλλους αρμόδιους δημόσιους φορείς.

Τροποποίηση της πολιτικής απορρήτου

Η Abel Farfán μπορεί να τροποποιήσει την παρούσα Πολιτική Απορρήτου ανά πάσα στιγμή, με τις διαδοχικές εκδόσεις να δημοσιεύονται στον Ιστότοπο. Σε κάθε περίπτωση, η Abel Farfán θα κοινοποιεί με προηγούμενη ειδοποίηση τις τροποποιήσεις της παρούσας πολιτικής που επηρεάζουν τους χρήστες, ώστε να μπορούν να τις αποδεχθούν.

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου ενημερώνεται, Churkis Seo . Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.

Εάν επιθυμείτε, μπορείτε επίσης να συμβουλευτείτε την Πολιτική μας για τα Cookies.